Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι!

Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι!


ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
2 1/2 κούπες νερό
1 κούπα ζάχαρη
1 βανίλια

Βάζω σε κατσαρολίτσα το σιρόπι να βράσει 2-3 λεπτά και αποσύρω απο τη φωτιά.
Οταν χλιαρύνει το σιρόπι προσθέτω 1 κούπα(του καφέ) σιμιγδάλι ψιλό και 1 κουπα ινδοκάρυδο και 1/2 κούπα καρύδια σε κομματάκια μικρά και ανακατεύω καλά!Βάζω το μείγμα σε ταψάκι μικρό και βάζω στο φούρνο στους 180 βαθμούς να σφίξει το μείγμα και να μυρίσει(περίπου 1/2 ωρίτσα)Οταν είναι έτοιμο το βγάζω απο το φούρνο το αφήνω να χλιαρύνει και πλάθω το μείγμα με τα χέρια!Φτιάχνω μπαλίτσες με το μείγμα και τις κυλάω σε ινδοκάρυδο!Τα βάζω στο ψυγείο να σφίξουν!
Με αυτά τα υλικά γινονται 20-22 τρουφάκια!😊

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου