Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αλμυρό κέικ με σπανάκι και φέτα

Αφράτο αλμυρό κεκάκι πλούσιο σε σίδηρο

Υλικά:
  • 3/4 (τρία τέταρτα) της κούπας ηλιέλαιο
  • 3-4 αυγά
  • 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 350 γραμμάρια σπανάκι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 400 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Άνιθος
  • Μαϊντανός

Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τα αυγά, το γιαούρτι και χτυπάμε με το μίξερ.  Στη συνέχεια δίχως να σταματήσουμε το μίξερ, ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι. Μόλις δέσει  το μείγμα, σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνιθο, το μαϊντανό και τη φέτα και ανακατεύουμε με το κουτάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου