Δροσερή σοκολατένια αποπλάνηση..
Μία παραλλαγή της συγκεκριμένης συνταγής δοκίμασα στο παγωμένο ακριτικό Διδυμότειχο όταν επισκέφτηκα το μπο...περισσότερα
Ζουμερή Ντομάτα Ζουμερή Ντομάτα
Υλικά
1 Lt Γάλα φρέσκο πλήρες
2 μικρά πακέτα μπισκότα Digestive
2 φάκελοι άνθος αραβισίτου με γεύση σοκολάτα (στιγμής)
2 κουτιά των 250 gr το καθένα Nutella
Λίγο κονιάκ
Ποτήρια για γέμισμα
Οδηγίες
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi.
Παρασκευάζουμε τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στους φακέλους.
Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κρέμα που έχουμε φτιάξει τη μερέντα σταδιακά έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε το κατά πόσο γλυκιά τη θέλουμε.. Για μένα το ιδανικό είναι το 1 1/2 κουτί δηλαδή τα 375 gr.
Κατόπιν γεμίζουμε τα ποτήρια μας με τον εξής τρόπο
Βάζουμε μια καλή στρώση μπισκότο το οποίο ραντίζουμε με γάλα και κονιάκ.
Ρίχνουμε από πάνω μια γερή δόση κρέμας.
Από πάνω ρίχνουμε πάλι μπισκοτάκι. Βάζουμε τώρα την τελευταία δόση κρέμας την οποία στρώνουμε όμορφα με ένα κουταλάκι του γλυκού.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο μπισκότο.
Μία παραλλαγή της συγκεκριμένης συνταγής δοκίμασα στο παγωμένο ακριτικό Διδυμότειχο όταν επισκέφτηκα το μπο...περισσότερα
Ζουμερή Ντομάτα Ζουμερή Ντομάτα
Υλικά
1 Lt Γάλα φρέσκο πλήρες
2 μικρά πακέτα μπισκότα Digestive
2 φάκελοι άνθος αραβισίτου με γεύση σοκολάτα (στιγμής)
2 κουτιά των 250 gr το καθένα Nutella
Λίγο κονιάκ
Ποτήρια για γέμισμα
Οδηγίες
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi.
Παρασκευάζουμε τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στους φακέλους.
Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κρέμα που έχουμε φτιάξει τη μερέντα σταδιακά έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε το κατά πόσο γλυκιά τη θέλουμε.. Για μένα το ιδανικό είναι το 1 1/2 κουτί δηλαδή τα 375 gr.
Κατόπιν γεμίζουμε τα ποτήρια μας με τον εξής τρόπο
Βάζουμε μια καλή στρώση μπισκότο το οποίο ραντίζουμε με γάλα και κονιάκ.
Ρίχνουμε από πάνω μια γερή δόση κρέμας.
Από πάνω ρίχνουμε πάλι μπισκοτάκι. Βάζουμε τώρα την τελευταία δόση κρέμας την οποία στρώνουμε όμορφα με ένα κουταλάκι του γλυκού.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τριμμένο μπισκότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου