ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΠΊΤΑ ΜΕ ΚΡΎΟ..
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
2 φλιτζάνια γάλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
12 κουταλιές αλεύρι ολικής αλέσεως
1 σέζον ντε σεζόν
1 κουταλιά της σούπας
ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ:
1 μέτρια μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο καρότο
1 φλιτζάνι βρασμένο και ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν
150 γρ. Ψιλοκομμένο μοτσαρέλα
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σακουλάκι ή ένα ποτήρι φέτες ελιάς
1 κουτί καλαμποκιού με μπιζέλια
Φωτογραφία χρήστη
Υποβλήθηκε από την
Rita de Cássia
Συνταγή εκτύπωσης
Μετατροπή
μετρήσεων
Εκτύπωση λίστας
αγορών
Στείλτε συνταγή
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και διατηρήστε τα
Χτυπήστε τα υγρά συστατικά στο μπλέντερ
Προσθέστε σταδιακά τα στερεά, αφήστε το αλεύρι στο τέλος, αυτό πρέπει να προστεθεί σταδιακά για να νικήσει καλύτερα
Λιπάνετε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος και απλώστε όλη τη ζύμη μέσα σε αυτό
Διαδώστε σε αυτή τη ζύμη την επιφύλαξη πλήρωσης
Κάνετε μια άλλη ζύμη για να καλύψετε όλη τη γέμιση
Ψήνουμε σε προθερμασμένο μεσαίο φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου, μπορείτε να διπλασιάσετε τη συνταγή, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε 2 φορές. Θα ήθελα να χτυπήσω ένα κομμάτι κάθε φορά. Εάν είναι επιθυμητό, όταν το μαγείρεμα το καρότο μπορεί να το κόψει σε φιλέτα και το λοβό στο μισό και να μαγειρέψουν με ένα κοτόπουλο απόθεμα και στη συνέχεια ψιλοκομμένο σεζόν με λίγο καρύκευμα για να δώσει περισσότερη γεύση.
ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
2 φλιτζάνια γάλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
12 κουταλιές αλεύρι ολικής αλέσεως
1 σέζον ντε σεζόν
1 κουταλιά της σούπας
ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ:
1 μέτρια μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο καρότο
1 φλιτζάνι βρασμένο και ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν
150 γρ. Ψιλοκομμένο μοτσαρέλα
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σακουλάκι ή ένα ποτήρι φέτες ελιάς
1 κουτί καλαμποκιού με μπιζέλια
Φωτογραφία χρήστη
Υποβλήθηκε από την
Rita de Cássia
Συνταγή εκτύπωσης
Μετατροπή
μετρήσεων
Εκτύπωση λίστας
αγορών
Στείλτε συνταγή
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και διατηρήστε τα
Χτυπήστε τα υγρά συστατικά στο μπλέντερ
Προσθέστε σταδιακά τα στερεά, αφήστε το αλεύρι στο τέλος, αυτό πρέπει να προστεθεί σταδιακά για να νικήσει καλύτερα
Λιπάνετε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος και απλώστε όλη τη ζύμη μέσα σε αυτό
Διαδώστε σε αυτή τη ζύμη την επιφύλαξη πλήρωσης
Κάνετε μια άλλη ζύμη για να καλύψετε όλη τη γέμιση
Ψήνουμε σε προθερμασμένο μεσαίο φούρνο για περίπου 40 λεπτά
Για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου, μπορείτε να διπλασιάσετε τη συνταγή, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε 2 φορές. Θα ήθελα να χτυπήσω ένα κομμάτι κάθε φορά. Εάν είναι επιθυμητό, όταν το μαγείρεμα το καρότο μπορεί να το κόψει σε φιλέτα και το λοβό στο μισό και να μαγειρέψουν με ένα κοτόπουλο απόθεμα και στη συνέχεια ψιλοκομμένο σεζόν με λίγο καρύκευμα για να δώσει περισσότερη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου