Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΠΊΤΑ ΜΕ ΚΡΎΟ

ΛΑΧΑΝΙΚΆ ΠΊΤΑ ΜΕ ΚΡΎΟ..


ΥΛΙΚΑ

2 αυγά
2 φλιτζάνια γάλα
1/2 φλιτζάνι λάδι
12 κουταλιές αλεύρι ολικής αλέσεως
1 σέζον ντε σεζόν
1 κουταλιά της σούπας
ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ:
1 μέτρια μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο καρότο
1 φλιτζάνι βρασμένο και ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν
150 γρ. Ψιλοκομμένο μοτσαρέλα
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σακουλάκι ή ένα ποτήρι φέτες ελιάς
1 κουτί καλαμποκιού με μπιζέλια
Φωτογραφία χρήστη
Υποβλήθηκε από την
Rita de Cássia


Συνταγή εκτύπωσης

Μετατροπή

μετρήσεων

Εκτύπωση λίστας

αγορών

Στείλτε συνταγή
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και διατηρήστε τα

Χτυπήστε τα υγρά συστατικά στο μπλέντερ
Προσθέστε σταδιακά τα στερεά, αφήστε το αλεύρι στο τέλος, αυτό πρέπει να προστεθεί σταδιακά για να νικήσει καλύτερα
Λιπάνετε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος και απλώστε όλη τη ζύμη μέσα σε αυτό
Διαδώστε σε αυτή τη ζύμη την επιφύλαξη πλήρωσης

Κάνετε μια άλλη ζύμη για να καλύψετε όλη τη γέμιση
Ψήνουμε σε προθερμασμένο μεσαίο φούρνο για περίπου 40 λεπτά

Για να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου, μπορείτε να διπλασιάσετε τη συνταγή, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε 2 φορές. Θα ήθελα να χτυπήσω ένα κομμάτι κάθε φορά. Εάν είναι επιθυμητό, ​​όταν το μαγείρεμα το καρότο μπορεί να το κόψει σε φιλέτα και το λοβό στο μισό και να μαγειρέψουν με ένα κοτόπουλο απόθεμα και στη συνέχεια ψιλοκομμένο σεζόν με λίγο καρύκευμα για να δώσει περισσότερη γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου