ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ ΠΊΤΑ..
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
Ζωμό κοτόπουλου 1/2 λίτρου
4 κουταλιές λάδι
1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 ντομάτες, χωρίς δέρμα και σπόρους
1 φλιτζάνι μπιζέλια
αλάτι και μαύρο πιπέρι για να δοκιμάσετε
250 ml γάλακτος
3/4 φλιτζάνι (τσάι) λάδι
2 αυγά
1 και 1/2 φλιτζάνι (τσάι) αλεύρι σίτου
αλάτι στη γεύση
1 κουταλιά της σούπας
τριμμένο τυρί για γεύση
Φωτογραφία χρήστη
Υποβλήθηκε από την
Συνταγή εκτύπωσης
Μετατροπή
μετρήσεων
Εκτύπωση λίστας
αγορών
Στείλτε συνταγή
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
ΤΡΌΠΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ
ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ:
Μαγειρέψτε το στήθος κοτόπουλου στο ζωμό μέχρι να μαλακώσετε
Ξεχωρίστε 1 κουταλάκι (τσάι) ζωμό από το ψήσιμο και το απόθεμα
Σοτάρετε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τα μπιζέλια τελευταία
Στρώνετε το κοτόπουλο, ανακατεύετε σε ζωμό και μαγειρεύετε μέχρι να στεγνώσετε
ΜΆΖΑ:
Χτυπήστε το γάλα, το λάδι και τα αυγά στο μπλέντερ σε χαμηλή ταχύτητα
Προσθέστε σταδιακά το αλεύρι, το αλάτι και τη σκόνη ψησίματος
Ρίξτε τη μισή ζύμη σε λιπαρή μορφή και προσθέστε τη γέμιση επάνω της
Καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη και το τριμμένο τυρί
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (180 ° C) μέχρι να ροδίσουν
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
Ζωμό κοτόπουλου 1/2 λίτρου
4 κουταλιές λάδι
1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 ντομάτες, χωρίς δέρμα και σπόρους
1 φλιτζάνι μπιζέλια
αλάτι και μαύρο πιπέρι για να δοκιμάσετε
250 ml γάλακτος
3/4 φλιτζάνι (τσάι) λάδι
2 αυγά
1 και 1/2 φλιτζάνι (τσάι) αλεύρι σίτου
αλάτι στη γεύση
1 κουταλιά της σούπας
τριμμένο τυρί για γεύση
Φωτογραφία χρήστη
Υποβλήθηκε από την
Συνταγή εκτύπωσης
Μετατροπή
μετρήσεων
Εκτύπωση λίστας
αγορών
Στείλτε συνταγή
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
ΤΡΌΠΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ
ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ:
Μαγειρέψτε το στήθος κοτόπουλου στο ζωμό μέχρι να μαλακώσετε
Ξεχωρίστε 1 κουταλάκι (τσάι) ζωμό από το ψήσιμο και το απόθεμα
Σοτάρετε τα υπόλοιπα υλικά και προσθέστε τα μπιζέλια τελευταία
Στρώνετε το κοτόπουλο, ανακατεύετε σε ζωμό και μαγειρεύετε μέχρι να στεγνώσετε
ΜΆΖΑ:
Χτυπήστε το γάλα, το λάδι και τα αυγά στο μπλέντερ σε χαμηλή ταχύτητα
Προσθέστε σταδιακά το αλεύρι, το αλάτι και τη σκόνη ψησίματος
Ρίξτε τη μισή ζύμη σε λιπαρή μορφή και προσθέστε τη γέμιση επάνω της
Καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη και το τριμμένο τυρί
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (180 ° C) μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου