Λαχταριστά γλυκά με δύο μόνο υλικά...
Λαχταριστά τρουφάκια, πανεύκολα palmiers και απολαυστική μπισκοτένια σοκολάτα: υπέροχα γλυκά με δύο μόνο συστατικά, για ευκολία και οικονομία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοκολατένια απόλαυση με τυρένια καρδιά!
Αυτά τα τρουφάκια θα κάνουν θραύση!
ΥΛΙΚΑ
5 μπάρες σοκολάτας, από 120 γρ. η καθεμιά
250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
Σκόνη κακάο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε δύο μπάρες σοκολάτας σε μπεν μαρί.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα σε μίξερ για να γίνει αφράτο και πιο κρεμώδες.
Αναμιγνύουμε με τη λιωμένη σοκολάτα, αφού έχει κρυώσει αρκετά, και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει, για περίπου 30΄.
Πλάθουμε με τα χέρια περίπου 30-35 τρουφάκια και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα.
Παράλληλα λιώνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Με ένα πιρούνι βυθίζουμε
ένα-ένα τα τρουφάκια στη σοκολάτα και τα αφήνουμε πάλι στη λαδόκολλα να κρυώσει η σοκολάτα.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, πριν τα σερβίρουμε.
Αν θέλουμε μπορούμε να τα περάσουμε από σκόνη κακάο, για πιο ωραία γεύση.
Λαχταριστά τρουφάκια, πανεύκολα palmiers και απολαυστική μπισκοτένια σοκολάτα: υπέροχα γλυκά με δύο μόνο συστατικά, για ευκολία και οικονομία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοκολατένια απόλαυση με τυρένια καρδιά!
Αυτά τα τρουφάκια θα κάνουν θραύση!
ΥΛΙΚΑ
5 μπάρες σοκολάτας, από 120 γρ. η καθεμιά
250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
Σκόνη κακάο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε δύο μπάρες σοκολάτας σε μπεν μαρί.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα σε μίξερ για να γίνει αφράτο και πιο κρεμώδες.
Αναμιγνύουμε με τη λιωμένη σοκολάτα, αφού έχει κρυώσει αρκετά, και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει, για περίπου 30΄.
Πλάθουμε με τα χέρια περίπου 30-35 τρουφάκια και τα ακουμπάμε σε λαδόκολλα.
Παράλληλα λιώνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Με ένα πιρούνι βυθίζουμε
ένα-ένα τα τρουφάκια στη σοκολάτα και τα αφήνουμε πάλι στη λαδόκολλα να κρυώσει η σοκολάτα.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, πριν τα σερβίρουμε.
Αν θέλουμε μπορούμε να τα περάσουμε από σκόνη κακάο, για πιο ωραία γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου