Μοσχαρίσιο φιλέτο ρολό με φύλλο κουρού..
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
1 φύλλο κουρού
100 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
500 γρ. μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
1 ποτηράκι κρασί λευκό
1 αυγό
2 κ.σ. μαργαρίνη
μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ροδίζουμε το φιλέτο στη λιωμένη μαργαρίνη, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 15΄.
Απλώνουμε το φύλλο και τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες της γαλοπούλας, το φιλέτο, λίγη μουστάρδα και τα μανιτάρια.
Τυλίγουμε σφιχτά το ρολό και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Το αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200° για 30΄.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
1 φύλλο κουρού
100 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
500 γρ. μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
1 ποτηράκι κρασί λευκό
1 αυγό
2 κ.σ. μαργαρίνη
μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ροδίζουμε το φιλέτο στη λιωμένη μαργαρίνη, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 15΄.
Απλώνουμε το φύλλο και τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες της γαλοπούλας, το φιλέτο, λίγη μουστάρδα και τα μανιτάρια.
Τυλίγουμε σφιχτά το ρολό και τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί.
Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Το αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200° για 30΄.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου