Υπέροχο, δροσερό, σοκολατένιο γλυκό ψυγείου...
Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 φακελάκι κουσταρ παουντερ
1 Ζαχαρούχο γάλα
4 τενεκεδακια νερό απο το Ζαχαρούχο
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κακάο
Τρουφα για γαρνίρισμα ή οτι αλλο επιθυμείτε!
Εκτέλεση:
Μεγάλη ποικιλία σε είδη κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!
Αδειάζουμε το Ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα και το αραιώνουμε με το νερό. Ρίχνουμε την ζάχαρη.
Σε ένα μπολ διαλύουμε την κουσταρ με λίγο νερό αδειάζουμε στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε και τις 2 κουταλιές κακάο ανάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ταψί Ρίχνουμε λίγη κρεμα και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Σαν τελευταία στρώση αφήνουμε την κρέμα.
Δες και αυτό! Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει! – Αυτοί είναι οι πιο νόστιμοι και αφράτοι εργολάβοι με μόλις 4 υλικά!
Γαρνίρουμε με τρούφα και αφήνουμε εκτός ψυγείου μέχρι να κρυώσει. Έπειτα βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες προτού σερβίρουμε..
Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 φακελάκι κουσταρ παουντερ
1 Ζαχαρούχο γάλα
4 τενεκεδακια νερό απο το Ζαχαρούχο
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κακάο
Τρουφα για γαρνίρισμα ή οτι αλλο επιθυμείτε!
Εκτέλεση:
Μεγάλη ποικιλία σε είδη κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!
Αδειάζουμε το Ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα και το αραιώνουμε με το νερό. Ρίχνουμε την ζάχαρη.
Σε ένα μπολ διαλύουμε την κουσταρ με λίγο νερό αδειάζουμε στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε και τις 2 κουταλιές κακάο ανάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά.
Στρώνουμε τα μπισκότα σε ταψί Ρίχνουμε λίγη κρεμα και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Σαν τελευταία στρώση αφήνουμε την κρέμα.
Δες και αυτό! Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει! – Αυτοί είναι οι πιο νόστιμοι και αφράτοι εργολάβοι με μόλις 4 υλικά!
Γαρνίρουμε με τρούφα και αφήνουμε εκτός ψυγείου μέχρι να κρυώσει. Έπειτα βάζουμε στο ψυγείο για 5 ώρες προτού σερβίρουμε..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου