ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα κριθαράκι
2 καρότα κομμένα σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα
Θυμάρι
Μαϊντανός
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.
1/2 κούπα κριθαράκι
2 καρότα κομμένα σε φέτες
150 γραμμάρια φέτα
Θυμάρι
Μαϊντανός
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου