Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τορτελίνια με κρεμμυδάκια και κόκκινες πιπεριές.....

ΥΛΙΚΑ


500 γρ. τορτελίνια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά μπαστούνια
άνηθο ψιλοκομμένο

Για σάλτσα με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Στο ειδικό σκεύος για μαγείρεμα στον ατμό βράζουμε τα τορτελίνια για 10 λεπτά.
 Στο πάνω μέρος του σκεύους τοποθετούμε τις κόκκινες πιπεριές και το φρέσκο κρεμμυδάκι ώστε να γίνουν στον ατμό.
 Όταν τα τορτελίνια ετοιμαστούν, τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με κρύο νερό.
 Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τις πιπεριές Φλωρίνης, αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 Στο κάτω μέρος της κατσαρόλας στην οποία βράσαμε τα τορτελίνια, ζεσταίνουμε τη σάλτσα πιπεριάς και προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα λαχανικά του ατμού.

 Ανακατεύουμε για να ζεσταθούν πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου