ΥΛΙΚΑ
500 ml κρέμα γάλακτος
2 φακελάκι ζελέ φράουλα
1½ πακέτο πτι μπερ
100 γρ βούτυρο
1 κιλό φράουλες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το ένα φακελάκι ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε(σε μορφή άμμου) τα μπισκότα.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ενσωματώνουμε.
Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε 26 εκατοστών φόρμα.
Αναμειγνύουμε την σαντιγί με όσες κομμένες φράουλες επιθυμούμε και προσθέτουμε το χλιαρό ζελέ. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε το μίξερ.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας για 6 ώρες στο ψυγείο.
Κόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φέτες και τις στρώνουμε κυκλικά, σε στρώσεις σύμφωνα με το μέγεθός τους.
Τις περιχύνουμε με κρύο παχύρευστο ζελέ για να παραμείνουν στην θέση τους και βάζουμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε όταν το ζελέ έχει σταθεροποιηθεί.
500 ml κρέμα γάλακτος
2 φακελάκι ζελέ φράουλα
1½ πακέτο πτι μπερ
100 γρ βούτυρο
1 κιλό φράουλες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το ένα φακελάκι ζελέ βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε(σε μορφή άμμου) τα μπισκότα.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ενσωματώνουμε.
Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε 26 εκατοστών φόρμα.
Αναμειγνύουμε την σαντιγί με όσες κομμένες φράουλες επιθυμούμε και προσθέτουμε το χλιαρό ζελέ. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιούμε το μίξερ.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάζουμε το γλυκό μας για 6 ώρες στο ψυγείο.
Κόβουμε τις φράουλες σε λεπτές φέτες και τις στρώνουμε κυκλικά, σε στρώσεις σύμφωνα με το μέγεθός τους.
Τις περιχύνουμε με κρύο παχύρευστο ζελέ για να παραμείνουν στην θέση τους και βάζουμε στο ψυγείο.
Σερβίρουμε όταν το ζελέ έχει σταθεροποιηθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου