ΥΛΙΚΑ
500γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
800γρ σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο
1 πράσο μεγάλο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος)
1 ματσάκι καυκαλήθρες ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα χωρίς τους σπόρους ψιλοκομμένη
3 μέτριες πατάτες κομμένες σε λεπτά τσιπς -ελαιόλαδο -αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψάκι 30x35 ρίχνουμε τα τσιπς πατάτας λάδι, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το σπανάκι με όλα τα μυρωδικά και τη ντομάτα, προσθέτουμε λάδι αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε ελαφρά και στρώνουμε καλά πάνω από τις πατάτες μας.-Λαδώνουμε και ρίχνουμε πιπέρι στον ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο μας που τον έχουμε κόψει σε κομμάτια και τον βάζουμε πάνω από το σπανάκι μας.-Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 50 λεπτά περίπου.-
500γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
800γρ σπανάκι πλυμένο και χοντροκομμένο
1 πράσο μεγάλο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος)
1 ματσάκι καυκαλήθρες ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα χωρίς τους σπόρους ψιλοκομμένη
3 μέτριες πατάτες κομμένες σε λεπτά τσιπς -ελαιόλαδο -αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψάκι 30x35 ρίχνουμε τα τσιπς πατάτας λάδι, αλάτι, πιπέρι ανακατεύουμε και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το σπανάκι με όλα τα μυρωδικά και τη ντομάτα, προσθέτουμε λάδι αλάτι και πιπέρι ανακατεύουμε ελαφρά και στρώνουμε καλά πάνω από τις πατάτες μας.-Λαδώνουμε και ρίχνουμε πιπέρι στον ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο μας που τον έχουμε κόψει σε κομμάτια και τον βάζουμε πάνω από το σπανάκι μας.-Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 50 λεπτά περίπου.-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου