Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ζελέ με γάλα και φρούτα...

Υλικά:


1 φακελάκι ζελέ χωρίς ζάχαρη με άρωμα φράουλας
1 φλιτζ τσαγιού ζεστό άπαχο γάλα
1 φλιτζ τσαγιού κρύο άπαχο γάλα
2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μήλο
2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο αχλάδι

2 κουτ σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια μπανάνα

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε το ζεστό άπαχο γάλα και διαλύετε μέσα το ζελέ με το άρωμα φράουλας. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε μέσα το κρύο άπαχο γάλα. Εάν το γάλα δείχνει να κόβει και να κάνει
μικρά γρομπαλάκια βάλτε το μείγμα στο μίξερ και χτυπήστε το μέχρι να γίνει ομοιογενές. Μοιράστε τα ψιλοκομμένα φρούτα σε 4 μπολάκια. Περιχύστε τα με το μείγμα ζελέ και γάλακτος. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά εκτός ψυγείου για περίπου ¾ της ώρας και κατόπιν βάλτε τα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξουν καλά. Τα ξεφορμάρετε και τα σερβίρετε στα πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου