ΥΛΙΚΑ
4 αυγά
4 μέτριες πατάτες
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κ. γλυκού αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά.
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι.
Ελέγχουμε την τορτίγια μας σηκώνοντας προσεκτικά την άκρη της με ένα πιρούνι και μόλις ροδίσει την γυρνάμε και ψήνουμε εξίσου από την άλλη.
4 αυγά
4 μέτριες πατάτες
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κ. γλυκού αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά.
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και προσθέτουμε τις πατάτες και το κρεμμύδι.
Ελέγχουμε την τορτίγια μας σηκώνοντας προσεκτικά την άκρη της με ένα πιρούνι και μόλις ροδίσει την γυρνάμε και ψήνουμε εξίσου από την άλλη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου