Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μοσχαράκι με μπρόκολο....

Υλικά


2/3 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά γλυκού τζίτζερ φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό κρέας μοσχάρι μαλακό κομμάτι
1 κεφάλι μπρόκολο

2 κουταλιές σούπας μέλι

Εκτέλεση

Κόψτε το μοσχάρι σε λεπτές φετούλες
Σε ένα μπολάκι αναμείξτε τη σάλτσα σόγιας με το μέλι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το τζίτζερ
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι -Ροδίστε καλά το μοσχάρι για 3-4 λεπτά

Ρίξτε και το μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια -Ροδίστε να πάρει αρώματα για 2 λεπτά
Προσθέστε στο τηγάνι τη σάλτσα -Αναμείξτε καλά, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, να πάρει αρώματα και να χυλώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου