Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Η τέλεια μπριζόλα..

Η τέλεια μπριζόλα..







Συστατικά:

Ελαιόλαδο.
4 κόντρα φιλέτο.

Δεντρολίβανο, πήρε.

Χυμό από 1 λεμόνι.

Αλάτι, να δοκιμάσετε.


Μέθοδος:

1. Περιχύνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι γκριλ και που πέρα από την υψηλή θερμότητα.

2. Τοποθετήστε τις μπριζόλες στη σχάρα τηγάνι, γυρίζοντας για να κάνει σταυρό σήματα καταπακτή.

3. Γυρίστε μπριζόλες, πασπαλίζετε με πήρε δεντρολίβανο και το αλάτι και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

4. Απενεργοποιήστε τη θερμότητα και αφήστε το να τελειώσει το μαγείρεμα και ξεκούραση.

5. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου