Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Τι θα χρειαστούμε:

  • Έτοιμο φύλλο σφολλιάτα
  • Βούτυρο
  • Πραλίνα φουντουκιού (μεράντα, νουτέλα,...) ή ράβδους σοκολάτας
  • Πως το κάνουμε:
  • Κόβουμε το φύλλο σε κυκλικό σχήμα, όπως η φωτογραφία και το κόβουμε σε 12 κομμάτια (6 κοψίματα.
  • Στη βάση κάθε τριγώνου κάνουμε ένα μικρό κόψιμο λίγων εκατοστών. Μπροστά από το κόψιμο βάζουμε από μία κουταλιά πραλίνα φουντουκιού (όπως στη φωτογραφία).
  • Τυλίγουμε προς το κέντρο...έτοιμο το κρουασάν.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου