ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Τι θα χρειαστούμε:
Τι θα χρειαστούμε:
- Έτοιμο φύλλο σφολλιάτα
- Βούτυρο
- Πραλίνα φουντουκιού (μεράντα, νουτέλα,...) ή ράβδους σοκολάτας
- Πως το κάνουμε:
- Κόβουμε το φύλλο σε κυκλικό σχήμα, όπως η φωτογραφία και το κόβουμε σε 12 κομμάτια (6 κοψίματα.
- Στη βάση κάθε τριγώνου κάνουμε ένα μικρό κόψιμο λίγων εκατοστών. Μπροστά από το κόψιμο βάζουμε από μία κουταλιά πραλίνα φουντουκιού (όπως στη φωτογραφία).
- Τυλίγουμε προς το κέντρο...έτοιμο το κρουασάν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου