ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σολομό
2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
40 γρ. βότκα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. πένες
2 λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σολομό σε κύβους και τον αλειφουμε με ελαιόλαδο. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κρεμμυδι μαζί με μια σκελίδα σκόρδο.
Έπειτα ρίχνουμε τον σολομό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε ένα ποτήρι βότκα. Το αφήνουμε για 1 λεπτό.
Μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τις πένες που τις έχουμε βράσει από πριν.
Στο τέλος προσθέτουμε λίγο χυμό λάιμ και λίγο ξύσμα από λάιμ.
400 γρ. σολομό
2 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
40 γρ. βότκα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. πένες
2 λάιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σολομό σε κύβους και τον αλειφουμε με ελαιόλαδο. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κρεμμυδι μαζί με μια σκελίδα σκόρδο.
Έπειτα ρίχνουμε τον σολομό στο τηγάνι με το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε ένα ποτήρι βότκα. Το αφήνουμε για 1 λεπτό.
Μετά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε τις πένες που τις έχουμε βράσει από πριν.
Στο τέλος προσθέτουμε λίγο χυμό λάιμ και λίγο ξύσμα από λάιμ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου