ΥΛΙΚΑ
400 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
50 γρ. βούτυρο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Πώς να το ετοιμάσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε μαζί το βούτυρο και τα κομματάκια κουβερτούρας. Η θερμοκρασία δεν θα πρέπει να είναι υψηλή. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν.
Μόλις έχουν λιώσει εντελώς και το μείγμα μας είναι λείο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε σε μικρά γυάλινα μπολάκια ή φορμάκια σιλικόνης (για σερβίρισμα στο πιάτο, χωρίς μπολ) και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 3 – 4 ώρες!
Αν θέλουμε, απολαμβάνουμε με σιρόπι, φρούτα ή τρούφα.
400 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
50 γρ. βούτυρο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Πώς να το ετοιμάσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε μαζί το βούτυρο και τα κομματάκια κουβερτούρας. Η θερμοκρασία δεν θα πρέπει να είναι υψηλή. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν.
Μόλις έχουν λιώσει εντελώς και το μείγμα μας είναι λείο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Τοποθετούμε σε μικρά γυάλινα μπολάκια ή φορμάκια σιλικόνης (για σερβίρισμα στο πιάτο, χωρίς μπολ) και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 3 – 4 ώρες!
Αν θέλουμε, απολαμβάνουμε με σιρόπι, φρούτα ή τρούφα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου