Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Γλυκό κολοκύθα με καρύδι ή φυστίκι Αιγίνης...

ΥΛΙΚΑ


1 1/2 κιλό κίτρινη κολοκύθα
500γραμμάρια ζάχαρη
200γραμμάρια καρύδι κοπανισμένο ή φυστίκι Αιγίνης
Ανθόνερο
Βανίλια
Κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες την κίτρινη κολοκύθα. Τις στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με ζάχαρη, κανέλα και βανίλια και ψήνουμε το γλύκισμα στο φούρνο, μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει. 'Όταν κρυώσει, πασπαλίζουμε με καρύδι ή το φιστίκι κοπανισμένο και ραντίζουμε με ανθόνερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου