ΥΛΙΚΑ
Για το κοτόπουλο 4 φιλέτα κοτόπουλο (1 κιλό περίπου) Ελαιόλαδο 1 κ.σ μουστάρδα 1 κ.σ λεμόνι αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σος μουστάρδας με μέλι 2 κ.σ μουστάρδα απαλή ή καυτερή 1 1/2 κ.σ μέλι 1 κ.γ μαγιονέζα 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1 κ.γ ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Για το κοτόπουλο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου. Στη βάση του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο (γυρισμένο στις άκρες), για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο. Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 8-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Για να ελέγξουμε το σωστό ψήσιμο του κοτόπουλου, κάνουμε μια μικρή τομή μέχρι το κέντρο του. Αν δούμε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα. Για τη σος μουστάρδας με μέλι Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα μας!
Για το κοτόπουλο
4 φιλέτα κοτόπουλο (1 κιλό περίπου)
Ελαιόλαδο
1 κ.σ μουστάρδα
1 κ.σ λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σος μουστάρδας με μέλι
2 κ.σ μουστάρδα απαλή ή καυτερή
1 1/2 κ.σ μέλι
1 κ.γ μαγιονέζα
1 κ.γ χυμό λεμονιού
1 κ.γ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κοτόπουλο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς.
Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου.
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου.
Στη βάση του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο (γυρισμένο στις άκρες), για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο.
Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 8-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Για να ελέγξουμε το σωστό ψήσιμο του κοτόπουλου, κάνουμε μια μικρή τομή μέχρι το κέντρο του.
Αν δούμε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα.
Για τη σος μουστάρδας με μέλι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα μας!
Για το κοτόπουλο 4 φιλέτα κοτόπουλο (1 κιλό περίπου) Ελαιόλαδο 1 κ.σ μουστάρδα 1 κ.σ λεμόνι αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σος μουστάρδας με μέλι 2 κ.σ μουστάρδα απαλή ή καυτερή 1 1/2 κ.σ μέλι 1 κ.γ μαγιονέζα 1 κ.γ χυμό λεμονιού 1 κ.γ ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Για το κοτόπουλο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου. Στη βάση του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο (γυρισμένο στις άκρες), για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο. Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 8-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Για να ελέγξουμε το σωστό ψήσιμο του κοτόπουλου, κάνουμε μια μικρή τομή μέχρι το κέντρο του. Αν δούμε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα. Για τη σος μουστάρδας με μέλι Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα μας!
Για το κοτόπουλο
4 φιλέτα κοτόπουλο (1 κιλό περίπου)
Ελαιόλαδο
1 κ.σ μουστάρδα
1 κ.σ λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σος μουστάρδας με μέλι
2 κ.σ μουστάρδα απαλή ή καυτερή
1 1/2 κ.σ μέλι
1 κ.γ μαγιονέζα
1 κ.γ χυμό λεμονιού
1 κ.γ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κοτόπουλο
Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180 βαθμούς.
Λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου.
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα, λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και από τις δύο πλευρές, τα αλατοπιπερώνουμε καλά, τα ακουμπάμε στη σχάρα και την τοποθετούμε σε ένα από τα ψηλά ράφια του φούρνου.
Στη βάση του φούρνου τοποθετούμε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο (γυρισμένο στις άκρες), για να μαζέψει τυχόν υγρά από το ψήσιμο.
Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 8-10 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Για να ελέγξουμε το σωστό ψήσιμο του κοτόπουλου, κάνουμε μια μικρή τομή μέχρι το κέντρο του.
Αν δούμε τυχόν ροζέ σημεία στο ψαχνό, συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγα λεπτά ακόμα.
Για τη σος μουστάρδας με μέλι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου