ΥΛΙΚΑ
Η συνταγή που ακολουθεί είναι για ένα άτομο.
Μακαρόνια (όσα θεωρεί ο κάθενας ατομική μερίδα)
100γρ κρέμα γάλακτος
100γρ παρμεζάνα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια μεσαίου μεγέθους ή 1 μεγάλο, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές λάδι
Aλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένο το ένα κρεμμυδάκι.
Αφήνουμε το κρεμμυδάκι να ψηθεί για 45 δευτερόλεπτα και μετά στραγγίζουμε (αφαιρούμε) το λάδι.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και το άλλο κρεμμυδάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 1, περίπου, λεπτό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και σερβίρουμε
Η συνταγή που ακολουθεί είναι για ένα άτομο.
Μακαρόνια (όσα θεωρεί ο κάθενας ατομική μερίδα)
100γρ κρέμα γάλακτος
100γρ παρμεζάνα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια μεσαίου μεγέθους ή 1 μεγάλο, ψιλοκομμένα
3 κουταλιές λάδι
Aλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε ψιλοκομμένο το ένα κρεμμυδάκι.
Αφήνουμε το κρεμμυδάκι να ψηθεί για 45 δευτερόλεπτα και μετά στραγγίζουμε (αφαιρούμε) το λάδι.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και το άλλο κρεμμυδάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 1, περίπου, λεπτό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στα μακαρόνια και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου