Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Λουκανικόπιτα τέλεια

Λουκανικόπιτα τέλεια



Υλικά
  • 300-400 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε κύβους
  • 200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
  • 300 γρ. τυρί κρέμα με μυρωδικά
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • μαϊντανός
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 φύλλο σφολιάτας

Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε στο λάδι το(α) κρεμμύδια, ρίχνουμε τα κυβάκια λουκάνικου, προσθέτουμε τα μανιτάρια, μαϊντανό, τα σοτάρουμε και τέλος ρίχνουμε το τυρί, ανακατεύουμε να ενωθούν όλα μαζί.
  2. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά!!!
  3. Ανοίγουμε τη σφολιάτα λίγο με πλάστη, βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο της, κόβουμε λωρίδες στα πλαϊνά του φύλλου και αρχίζουμε να κλείνουμε τη γέμιση πλέκοντας το ρολό μας σε πλεξούδα!
  4. Βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ την αλείφουμε με λάδι ή γάλα και ψήνουμε 30' στους 160β. να ροδίσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου