Λουκανικόπιτα τέλεια
Υλικά
Υλικά
- 300-400 γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης κομμένα σε κύβους
- 200 γρ. μανιτάρια σε φέτες
- 300 γρ. τυρί κρέμα με μυρωδικά
- 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- μαϊντανός
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 φύλλο σφολιάτας
Οδηγίες
- Σοτάρουμε στο λάδι το(α) κρεμμύδια, ρίχνουμε τα κυβάκια λουκάνικου, προσθέτουμε τα μανιτάρια, μαϊντανό, τα σοτάρουμε και τέλος ρίχνουμε το τυρί, ανακατεύουμε να ενωθούν όλα μαζί.
- Αφήνουμε να κρυώσουν καλά!!!
- Ανοίγουμε τη σφολιάτα λίγο με πλάστη, βάζουμε τη γέμιση στο κέντρο της, κόβουμε λωρίδες στα πλαϊνά του φύλλου και αρχίζουμε να κλείνουμε τη γέμιση πλέκοντας το ρολό μας σε πλεξούδα!
- Βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ την αλείφουμε με λάδι ή γάλα και ψήνουμε 30' στους 160β. να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου