ΥΛΙΚΑ
500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Ακατέργαστη FYTRO
6 αυγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
20 γρ. (4 κουτ. σούπας κονιάκ)
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και προσθέτετε σταδιακά την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το γάλα και το κονιάκ. Στο τέλος προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένη και χτυπάτε άλλο 1 λεπτό. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 30-32 εκ. και ψήνετε 160-170°C ανάλογα με τον φούρνο (στη μεσαία σχάρα).
500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
400 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Ζάχαρη Ακατέργαστη FYTRO
6 αυγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
20 γρ. (4 κουτ. σούπας κονιάκ)
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και προσθέτετε σταδιακά την Ακατέργαστη Ζάχαρη FYTRO, τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το γάλα και το κονιάκ. Στο τέλος προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένη και χτυπάτε άλλο 1 λεπτό. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 30-32 εκ. και ψήνετε 160-170°C ανάλογα με τον φούρνο (στη μεσαία σχάρα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου