Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ....


Υλικα


1 τσιπούρα 1 κιλό
6 ντοματίνια πομοντόρι κομμένα στα 2
1 κουτ. σουπ. κάπαρη
2 σκελίδες σκόρδο
3 κλαδιά φρέσκια ρίγανη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 μέτριο λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


 Σ’ ένα ταψί ακουμπάτε το ψάρι καθαρισμένο και σκορπάτε τριγύρω τις ντομάτες, το σκόρδο, τη ρίγανη και την κάπαρη ξαλμυρισμένη σε χλιαρό νερό. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο, το κρασί και το λεμόνι.


 Σκεπάζετε το ψάρι με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.


 Ανοίγετε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά ώστε να πάρουν χρώμα οι ντομάτες να ροδοκοκκινίσει το ψαρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου